Home Vesti Prijavite se za “Turu kroz ljubavnu istoriju Novog Sada” 21. aprila

Prijavite se za “Turu kroz ljubavnu istoriju Novog Sada” 21. aprila

1386
0

Udruženje “Petrovaradin medija” i turistička agencija “Putokaz 021“, organizuju 11 tematskih turističkih tura kroz Novi Sad za Novosađane, goste, turiste i sve one koji žele da nauče nešto više o “Srpskoj Atini” i tajnama koje ona krije.

Turističke ture, u trajanju od 60 do 90 minuta, vodiće turistički vodić Srđan Bošković.

Prva tura biće organizovana u subotu, 21. aprila, od 15 časova (skup kod spomenika Svetozaru Miletiuću) sa temom “Ljubavna istorija Novog Sada“:

U našem gradu pored kulturnih i političkih dešavanja, dešavala su se i druga, a nekada su bili i povod za sva ostala dešavanja u gradu. Upoznajte nesvakidašnju istoriju Novog Sada sagledanu kroz ljubavi slavnih ličnosti. Kroz ovu šetnju otkrićemo mnoge nepoznate pojedinosti o onome što se događalo iza kulisa javnih i privatnih zgrada u Novom Sadu. Otkrićemo ko su bili poznati stanari čiji su se životi i priče utkali u grad. Saznajte ko su bile kneginje, glumice, dobrotvorke, naučnice, atentatorke i glumice za kojima se okretao ceo grad! Anica Savić Rebac, Mileva Marić, Jelena Ilka Marković, Jelisaveta Savka Subotić, Milica Miletić Tomić, kneginja Ljubica Obrenović, Jelena Lenka Dunđerski…

Cena pojedinačne ture po osobi – 500,oo rsd. 

Primer uplatnice možete pronaći klikom OVDE.

Kopiju uplatnice sa kontakt telefonom poslati na: novosadsketure@gmail.com

Sve ture koje će se održati možete pogledati OVDE.