Home Festivali Proglašenje pobedničkog maturskog tabloa sutra na otvaranju trećeg “Štrand Summer Festa”

Proglašenje pobedničkog maturskog tabloa sutra na otvaranju trećeg “Štrand Summer Festa”

928
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Svečano otvaranje „Štrand Summer Fest-a“, koje će započeti izborom najlepšeg maturskog panoa u Novom Sadu, biće održano u subotu, 29. juna sa početkom u 19.00 časova.

Kao muzički poklon, prigodan za vikend koji traje, biće koncert grupe Drum’n’ Zez od 20 časova. Vrlo je lako objasniti značaj autorskog pečata koji ova grupa godinama unazad stvara. Od već poznate „Palačinke“ veselog, a iscrpno ljubavnog ritma, uspećete da pohvatate rifove hitova „Talas sreće“, „Papučar“, „Dolazi proleće“, „Godinama“, pa i da se prisetite još po kojih pesama.

Da li ste do sada naučili tekst pesme „Dunav“? Biće vrlo lako i to – na plaži!

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.