Home Vesti Prvi rođendan magazina „Diplomacy & Commerce“ u Hrvatskoj!

Prvi rođendan magazina „Diplomacy & Commerce“ u Hrvatskoj!

1228
0
Atmosfera u Muzeju za umjetnost i obrt

Magazin “Diplomacy & Commerce Croatia” obeležio je  prvu godinu uspešnog rada u Muzeju za umjetnosti i obrt u Zagrebu.

Magazin, koji Color Media Communications izdaje u saradnji sa londonskim „The Economistom“ bavi se pitanjima iz oblasti diplomatije, međunarodnih odnosa, privrede i kulture.

Robert Čoban

Robert Čoban, predsednik Color Media Communications obratio se zvanicima i najavio pokretanje časopisa „Diplomacy & Commerce“ u Austriji u februaru naredne  godine. Izvršni direktor  D&C  u Hrvatskoj Boban Spasojević obećao je čitaocima još bolji sadržaj i najavio deo planova za nerednu godinu.

Denis Kuljiš, Boban Spasojević i Boris Vujčić, guverner NBH
Robert Klinke, ambasador Nemačke u Zagrebu i Budimir Lonačar
Endrju Dalgleiš, ambasador Velike Britanije u Zagrebu
Ruža Ristanović, Boban Spasojević i Duško Ljuština

Događaju je prisustvovao veliki broj ličnosti iz diplomatskoj, privrednog i javnog života Hrvatske: guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, savetnik za vanjsku i europsku politiku Predsednice Republike Dario Mihelin, doajen jugoslovenske i hrvatske diplomatije Budimir Lončar,  ambasador Velike Britanije Endrju Dalgleiš, ambasador Nemačke Robert Klinke, ambasador Reza Sadeh, ambasador Rumunije  Mihail Gregorie, ambasadorka Kraljevine Švedske Diane Helen Madunić, ambasador Azerbejdžana Fakradin Gurbanov… Tim DC Hrvatska također je ugostio i  predstavnike  britanske, austrijske, grčke, belgijske, turske, slovenačke privredne komore u Hrvatskoj. Slavlju su prisustvovali i predstavnici HUP, HOK, sindikata kao i mnoga poznata lica iz javnog života Denis Kuljiš, Duško Ljustina i drugi.

Novi “Porsche Macan 2.0”

Porsche Centar Hrvatska koji je bio pokrovitelj događaja na spektakularan  način  predstavio  je novi „Porsche Macan 2.0“ koji će na tržištu Hrvatske biti će dostupan  od decembra 2018. godine.

Magazin Diplomacy & Commerce distribuira se na preko 5.000 adresa u celoj Hrvatskoj a nakon srpskog i hrvatskog izdanje u  februaru 2019. u Beču će biti pokrenuto i austrijsko izdanje.