Home Festivali “Psihomodo pop” i “Big Band” Dejana Petrovića – prvi put na “Novosadskom...

“Psihomodo pop” i “Big Band” Dejana Petrovića – prvi put na “Novosadskom Oktoberfestu”!

1505
0

Nakon dva uspešno održana “Novosadska Oktoberfesta“, organizatori najavljuju sjajan program i dosta novina za ovu godinu.

Posetioce očekuje veći broj kraft pivara koje postaju trend u Srbiji, veći izbor hrane, aktivacija i dva popularna izvođača koji do sada nisu nastupali na Oktoberfestu u Novom Sadu.

Ove godine Novosadski Oktoberfest će se održati 19. i 20. oktobra u hali Master centra Novosadskog sajma, a za nezaboravan provod prve večeri biće zadužen “Big Band” Dejana Petrovića. U vrtlogu dobrih vibracija upoznajte muziku Srbije i Balkana koja ostavlja bez daha i reči !

Dejan je najmlađi dobitnik “Majstorskog pisma”, višestruki osvajač svih nagrada na Saboru u Guči, među kojima je i nagrada Prva truba sveta, sa istog Sabora. Širom sveta je poznat po izvođenju srpske tradicionalne muzike, koju često kombinuje sa totalno suprotnim, modernim elementima. On je jednom rečju ambasador trube, a pored autorske muzike koju radi sa svojim bendom, u repertoaru imaju mnoštvo stranih obrada i internacionalnih numera čija je interpretacija veoma autentična, zahvaljujući samoj koncepciji benda, odnosno spoju instrumenata koji ga čine.

Drugo veče publika će imati priliku da posle puno godina u Novom Sadu čuje dobro poznate pesme kultne hrvatske i jugoslovenske pank-rok grupe “Psihomodo pop” ! Ova grupa osnovana je 1983. , a njen frontmen je čuveni Davor Gobac. Svi posetioci trećeg Novosadskog Oktoberfesta moći će da uživaju u energiji po kojoj je poznat ovaj bend koja sa sobom nosi beskopromisnu svirku, žestok zvuk i scenski nastup i kao takva osvaja publiku preko 30 godina širom regiona.

Svi ljubitelji piva, pereca, kobasica i dobrog provoda, mogu da očekuju još iznenađenja od organizatora.

Jednodnevne i dvodnevne ulaznice su u pretprodaji od 31. marta 2018. i možete ih kupiti na sajtu www.gigstix.com i svim prodajnim mestima.

Cena ulaznica do 31. avgusta:

Dnevna ulaznica – 400 dinara
Dvodnevna propusnica – 700 dinara

Za rezervaciju stolova pišite na mejl divna.andjelic@color.rs.

Sve informacije možete potražiti i na zvaničnom sajtu www.oktoberfest2018.rs i Fejsbuk stranici Novosadski Oktoberfest.