Home Vesti Sugrađanka Emilija Pavkov otvara ovogodišnji konkurs za najlepšu baštu Novog Sada

Sugrađanka Emilija Pavkov otvara ovogodišnji konkurs za najlepšu baštu Novog Sada

179
0

Dnevni list „Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications šestu godinu zaredom organizuju akciju „NAJLEPŠA BAŠTA NOVOG SADA“, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu. Ove godine nam se priključio i dnevni list na mađarskom „Magyar Szo“ kao i kabinet gradonačelnika Novog Sada.

Svi sugrađani koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 15. aprila do 1. septembra 2024. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com. Kao i prethodnih godina, tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa. Pobednike očekuju vredne nagrade.

Konkurs otvaramo prijavom sugrađanke Emilije Pavkov koja nam se ovom prilikom zahvalila na istrajnosti u nameri da širimo lepotu cveća i ljubavi prema istom. Po profesiji Emilija je  pravnik, živi u Novom Sadu na Limanu 3. Nema dvorište, ali se trudi da svuda oko sebe posadi po koje zelenilo, pa tako osim na terasi, uživa i u svom seoskom domaćinstvu. Želju i ljubav prema zelenilu i cveću prenela je i na komšije, pa je sad i oko njihove zgrade prava mala zelena oaza.

Foto galerija: