Home Festivali Turnir između dve vatre i filmsko veče na Štrand Summer Festu

Turnir između dve vatre i filmsko veče na Štrand Summer Festu

804
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održava se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji po četvrti put dočekuje Novosađane i posetioce Novog Sada.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP “Gradsko zelenilo” koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG “Mali ljudi velika odgovornost”.

Juče su najmlađi posetioci novosadskog kupališta uživali u Turniru između dve vatre, a pobednike smo nagradili sladoledom po izboru. Nakon toga, usledilo je filmsko veče u kojem smo bili u prilici da uživamo, tokom ove letnje sezone, svakog četvrtka na Štrandu ispod Mosta slobode. Sinoć smo uživali uz romantičnu komediju “Sabrina” (1954.) koju je režirao Bili Vajlder, a glavne uloge tumače: Hamfri Bogart, Odri Hepbern i Vilijam Holden. Kao i uvek, posetioce našeg letnjeg bioskopa počastili smo kokicama.

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima I aktivacijama koje uključuju sportski I dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaćemo filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Organizatori Štrand Summer Festa pridržavaće se svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.