Home Festivali Ambasada Izraela, hor “Hašira”, O.Š. “Dušan Jerković” i Muzička škola “Notica” u...

Ambasada Izraela, hor “Hašira”, O.Š. “Dušan Jerković” i Muzička škola “Notica” u sredu na Trgu slobode

2550
0

Sinoć smo počeli još jednu sedmicu na “Novosadskom Winter Festu” uz novogodišnje pesme naših gostiju koji su oduševili sve posetioce.

Naša gošća je bila Snežana Jacić, predsednica nevladine organizacije “Udruženje za podršku i pomoć porodicama dece ometene u razvoju”. Ona je govorila o knjizi koju je izdala njena organizacija,kao i o projektima koji su realizovani u proteklom periodu. Posetioci knjigu imaju priliku da kupe i na Winter Festu i na taj način daju svoj doprinos.

Na raspevanoj jelki od 18h nam se predstavio hor “Musica Viva” iz Bačkog Petrovca. U njihovom nastupu su uživali naši posetioci, naročito oni malo stariji. Hladno vreme nije smetalo posetiocima koji su imali priliku da čuju prelepe pesme u izvođenju hora.

Večerašnji program neće biti održan, novo druženje zakazujemo za sutra od 17h.

Naš gost biće zamenica ambasadorke Izraela, Jenny Sedov, koja će nam govoriti o Hanuki, s obzirom da je 20. decembar poslednji dan Hanuke ove godine. Nakon njenog obraćanja, na raspevanoj jelki će nastupiti hor “Hašira”.

Program nastavljamo kao i svakog dana od 18h na raspevanoj jelki, a predstaviće nam se drugari iz hora O.Š. “Dušan Jerković” iz Rume i Muzičke škole “Notica”.

Vidimo se sutra na Trgu slobode!

Zimska čarolija je na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama – kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje “Bač u srcu Bačke”. Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.