Home Travel Ambasadori 10 zemalja u poseti Apatinu

Ambasadori 10 zemalja u poseti Apatinu

876
0

Opština Apatin je u saradnji sa kompanijom Color Media Communications organizovala Diplomacy & Commerce Apatin turu, osmišljenu tako da približi ambasadorima i stranim delegacijama lepotu i bogatu istoriju ove vojvođanske opštine.

Opštinu Apatin danas su posetili diplomatski predstavnici 10 država, među kojima i ambasadori Nemačke, Belgije, Egipta, Meksika, Kipra, Izraela, Kambodže, Albanije kao i zvaničnici ambasada Slovačke i Austrije.

Njih je u Velikoj sali SO Apatin pozdravila predsednica opštine Dubravka Korać, koja je uvažene goste upoznala sa osnovnim informacijama o opštini Apatin, ali i mogućnostima za privrednu, kulturnu i turističku saradnju.

„Imamo zaista veliku čast da ugostimo ovakav skup u Apatinu. Ovo je odlična prilika da dobro pozicioniramo i predstavimo našu opštinu i njene potencijale“, izjavila je tom prilikom predsednica opštine.

Diplomate su toku dana imale priliku da se upoznaju sa kulturno-istorijskim znamenitostima Apatina, prirodnim bogatstvima Specijalnog rezervata prirode Gornje Podunavlje, kao i da posete Apatinsku pivaru.

Kompletan program Diplomacy & Commerce Apatin ture možete pogledati na sledećem sajtu
http://communications.rs/dcapatintour/