Home Vesti Biramo najlepši maturski tablo Novog Sada

Biramo najlepši maturski tablo Novog Sada

460
0

Već petu godinu zaredom, kompanija Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada. Tradicija maturskih tabloa duža od jednog veka zadržala se širom Vojvodine sve do danas. Svake godine u maju, učenici završnih razreda srednjih škola i gimnazija, sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih kafića, prodavnica i restorana.

Tokom juna, kompanija “Color Media Communications” i portal nshronika.rs biraju i nagrađuju najlepše maturske tabloe, a sve pristigle fotografije iz novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije biće objavljene u Fejsbuk grupi “Izbor za najlepši maturski tablo”. O pobedničkom tablou će, pored broja lajkova na Fejsbuku, odlučivati i žiri sastavljen od grafičkih dizajnera, fotografa, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Jedinstvene maturske uspomene predstavićemo i čitaocima na portalu nshronika.rs.

Tabloi sa najvećim ukupnim brojem lajkova dobijaju vredne nagrade. Pri sabiranju lajkova računaće se lajkovi samo onih tabloa koji su prethodno poslati na mejl adresu, odnosno objavljeni u posebnom albumu u grupi.

Svoje prijave sa fotografijom tabloa možete poslati na mejl: miapozarev@gmail.com

Pozivamo vas da učestvujete u našem konkursu!