Home Konferencije #BookTalk2021: Podeljeno preko 300 naslova tokom akcije “Nedelja knjige”

#BookTalk2021: Podeljeno preko 300 naslova tokom akcije “Nedelja knjige”

602
0

Akcija “Nedelja knjige” povodom konferencije “Book Talk 2021” uspešno je završena i Novosađanima je tokom ove sedmice poklonjeno preko 300 naslova izdavačkih kuća Laguna, Prometej i Arhipelag.

Kompanija Color Media Communications tradicionalno organizuje akciju “Nedelja knjige” uoči održavanja regionalne književne konferencije “Book Talk“, sa ciljem da se svim građanima koje su naši volonteri zatekli u gradskom autobusu ili na autobuskim stajalištima kako čitaju knjige, pokloni nova knjiga. “Nedelja knjige” i ove godine naišla je na oduševljenje Novosađana i knjige različitih stilova i tematike su poklonjenje različitim generacijama.

JGSP “Novi Sad” kao društveno odgovorno preduzeće, i ove godine je podržao akciju kojom se promoviše kultura čitanja.

Regionalna književna konferencija “Book Talk” posvećena najuglednijim piscima, kritičarima, izdavačima, poznatim ličnostima i umetnicima iz celog regiona održava se od 2015. godine u Novom Sadu.

Konferencija se održava uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Gradske uprave za kulturu i javno informisanje, Grada Novog Sada, Sekretarijata za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine i AMS osiguranja.

Konferencija je svečano otvorena juče, 30. septembra u prostorijama Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, a danas, 1. oktobra, paneli se održavaju u online formi, i svi zainteresovani diskusije mogu da prate putem YouTube kanala Color Media Communications

Program konferencije možete pogledati na sajtu: http://communications.rs/booktalk2021/