Home Festivali Brazilski karneval, kokteli i Samba Mantock danas na “Festivalu ljubavi”

Brazilski karneval, kokteli i Samba Mantock danas na “Festivalu ljubavi”

1261
0

Nedelja na “Festivalu ljubavi” protekla je u znaku svetskih pop i rege ljubavnih hitova.

Muziku su birali NS Party Team – DJ Erke i DJ Alex Ris, a slušali smo svetske pop hitove.

Nakon toga, rege ritmove sa ljubavnom tematikom, puštao je Rebel Disco.

Danas je na “Festivalu ljubavi” veče brazilskog karnevala. Dođite na Trg slobode od 19 časova jer vas očekuje muzika u ritmu brazilskog karnevala, ali i brazilski koktel kaipirinja.

Od 20 časova nastupiće devojke iz grupe “Samba Mantock“.

Novosađani i turisti mogu svakog dana od 18 i 19 časova da uživaju u raznovrsnom programu na centralnom gradskom trgu – nastupima akustičnih bendova i umetnika koji izvode klasičnu muziku, a vikendom će biti organizovane plesne večeri i nastupi dečijih vokalnih sastava.

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju promocijama knjiga sa temom ljubavi, ljubavnim pričama koje se kriju iza najvećih umetničkih dela galerija, maratonu filmskih klasika, turističkoj turi kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Galerijom likovne umetnosti poklon-zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Arenom Cineplex i drugima.

U drvenim kućicama, i ove godine izlagači će tokom trajanja festivala nuditi hranu, piće i rukotvorine. Trg ponovo krasi zid od prirodnog cveća „Flower wall“ na kom je na 30 svetskih jezika napisano „ljubav“. Posetioci mogu da se fotografišu kod „vrata ljubavi“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike, a svi oni koji budu želeli, mogu se da se provozaju fijakerom ljubavi.

„Festival ljubavi“ organizuju „Color Press Grupa“ i kompanija „Ninamedia“, uz podršku Grada Novog Sada. Manifestacija traje do 17. februara, a više informacija i program festivala možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2018 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Unicredit banka i Heineken Srbija.