Home Travel Brzo i lako: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju

Brzo i lako: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju

1456
0

Registracija na vašem vozilu ističe?! Ne zaboravite da pre svega svratite u AMS Osiguranje i veoma brzo, jednostavno i na svakom koraku zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti!

Kako bi vaše vozilo bilo učesnik u saobraćaju, neophodno je da zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti, jer je upravo ona uslov za registraciju vozila u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju  smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari  trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

Odaberite AMS Osiguranje, jer zahvaljujući našoj širokoj prodajnoj mreži, naše stručno osoblje čeka vas na svakom koraku! Uštedite vreme i koristite prednosti sistema AMSS! Dođite u Ruzveltovu 19 u Beogradu i završite sve na jednom mestu, ne menjajući lokaciju – obavezno osiguranje vozila, tehnički pregled, registraciju, međunarodna dokumenta, članstvo u AMSS i drugo neophodno za sigurnu i bezbednu vožnju.

A ukoliko želite da se zaštitite i troškova evenutalno nastale materijalne štete na vašim kolima, predlažemo vam najsigurniji vid zaštitite vozila. Na istom mestu zaključite polisu dobrovoljnog Kasko osiguranja i zaštitite se od brojnih rizika poput saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili plaćanje premije u 12 mesečnih rata, a uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas, dobijate na poklon i AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Razloga je mnogo da odaberete baš AMS Osiguranje! Čekamo vas i na još više od 250 lokacija širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-09-009.