Home Festivali Danas pravljenje dvoraca od peska, orijentalni ples, tango i igranka na Štrand...

Danas pravljenje dvoraca od peska, orijentalni ples, tango i igranka na Štrand Summer Festu!

1086
0

I danas nas na Štrandu očekuje zanimljiv program. Od 16 do 18h naši najmlađi takmičiće se u pravljenju dvoraca od peska, a najkreativniji osvojiće 7 dana na Kopaoniku za celu porodicu.

Nakon toga, od 18 do 19h na platou ispod Mosta slobode uz pomoć prijatelja iz Plesna Skola Ritmo Latino  održaćemo besplatnu radionicu plesa za sve uzraste. Na platou ispod Mosta slobode savladaćemo osnove orijentalnog plesa uz prelepe zvuke orijentalne muzike!

Od 19h plesaćemo tango. Udruženje „Todo tango“ i Štrand Summer Fest Vas pozivaju da nam se pridružite da zajedno uživamo u čarima tradicionalnog argentinskog tango, u letnjoj večeri i lepoti Dunava.

Celog leta se sa vama družimo i đuskamo kao nekad i vreme je za još jednu, pretposlednju igranku na Štrandu.  Ovog petka, od 20 do 22h za vas puštamo muziku iz filmskih klasika. Zajedno sa nama skačite i njišite se uz hitove iz filmova kao što su Kazablanka, Pevanje na kiši, Mladi u srcu, ali i Sjećaš li se Dolly Bell, Balkan ekspres i ostalih domaćih filmova.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest