Home Festivali Deda Mraz, horovi “Solniški” i “Vivak”, bendovi “Retorika” i “Night train” danas...

Deda Mraz, horovi “Solniški” i “Vivak”, bendovi “Retorika” i “Night train” danas na Novosadskom Winter Festu

1414
0

Jučerašnji program na “Novosadskom Winter Festu” nažalost nam je pokvarila kiša, ali večeras nastavljamo sa bogatim muzičkim program i aktivnostima za najmlađe.

Druženje počinjemo prvo sa Deda Mrazom od 16h do 18h. Dođite na Trg slobode i besplatno fotografišite svoje mališane sa Deda Mrazom. Slobodno možete doneti i poklone i paketiće, ukoliko želite da ih Deda Mraz uruči.

Od 18h na raspevanoj jelki nastupiće hor “Solniški” i hor “Vivak” iz Novog Sada. Na glavnoj bini od 19h nastupiće bendovi “Retorika” i “Night train”.

U humanitarnoj kućici možete kupiti i rukotvorine koje su pravili štićenici Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama – kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje “Bač u srcu Bačke”. Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.