Home Konferencije Digital 2018 – predstavljamo vam panel “SNOVI I JAVA GENERACIJE Z: Upoznajte...

Digital 2018 – predstavljamo vam panel “SNOVI I JAVA GENERACIJE Z: Upoznajte svoje buduće kupce, ili možda bolje ne…”

186
0

Petu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2018 – trajaće 2 dana – 06. i 07. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju će ove godine prvog dana otvoriti Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji i Tatjana Matić, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a drugog dana Kati Csaba, ambasadorka Kanade u Srbiji i Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije.

Predstavljamo vam panel “SNOVI I JAVA GENERACIJE Z: UPOZNAJTE SVOJE BUDUĆE KUPCE, ILI MOŽDA BOLJE NE…

Pre dve godine na “Weekend Media Festivalu” u Rovinju Branimir Brkljač razgovarao je u panelu sa svojom tada 11-godšnjom kćerkom i nekolicinom njenih vršnjaka između 8 i 13 godina. Po uzdasima u publici moglo se zaključiti da je većina učesnika, odraslih ljudi, profesionalaca iz oblasti komunikacija – bila šokirana odgovorima ovih, reklo bi se, nasumično izabranih pripadnika Generacije Z.

Prvi klinci iz ove generacije, oni rođeni 2004. – ove godine pune 14 godina i stupaciju na scenu ozbiljnih konzumenata najrazličitijeg spektra proizvoda. Koliko su naši mediji, marketinške i PR-agencije ali i proizvođači – svesni toga kako razmišljaju ovi “mali ljudi” koji će za 10 godina biti nosioci društvenih promena…

Šta kažu istraživanja a šta svakodnevna praksa – čućemo od učesnika 2. panela 2. dana “Digitala”.

Milan Vučićević, @nichimizazvan

Marija Matić, Direct Media

Ivan Krstić, Telenor

Matija Protić, Mercator

Predrag Kurčubić, IPSOS

Andreja Milkić, Leo Burnett

Aleksandar Nikolić, Communis DDB

Tokom dva dana u okviru deset panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, autorskim pravima u digitalnom dobu, kraljevima zabave u regionu, SVOD platformama, E-sportu, generaciji Z, strepnjama i nadama domaće IT scene, 20-godišnjici osnivanja kompanije Google i onome što dolazi iz naših garaža, ali i o greškama, padovima i ponovnim podizanjima uspešnih.

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digitalconference.rs

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here