Home Vesti Diplomacy&Commerce i UNICEF: Solidarnost sa stanovništvom Indije

Diplomacy&Commerce i UNICEF: Solidarnost sa stanovništvom Indije

693
0

Više od godinu dana cela planeta je suočena sa pandemijom Covid-19 i sve zemlje ulažu velike napore da zaštite svoje stanovništvo od ove bolesti.

Ovih dana posebno je teška situacija u Indiji, drugoj zemlji po broju stanovnika na svetu.

Magazin “Diplomacy&Commerce” uvek je sa svojim partnerima pokretao i podržavao akcije za pomoć ljudima kojima je to najpotrebnije. Tako smo u januaru ove godine sa ambasadom Republike Hrvatske i najpoznatijim srpskim slikarima i fotografima – pokrenuli kampanju i humanitarnu aukciju slika i fotografija za pomoč postradalima u zemljotresu u Hrvatskoj.

Negujemo značaj globalne solidarnosti, i verujemo da je to jedino što ceo svet može učiniti otpornijim na sve izazove sa kojima se suočava. Zato smo i ovog puta odlučili da uputimo apel za pomoć stanovništvu Indije.

Pozivamo sve ambasadore, predsednike stranih privrednik komora i asocijacija kao i direktore kompanija – da snime kratku video poruku u kojoj pozivaju građane da se priljuče akciji pomoći za narod Indije. U video poruci koju ćemo podeliti na društvenim mrežama magazina “Diplomacy&Commerce” molimo da naglasite da se sve informacije o tome kako se može pomoći nalaze na stranici https://donacije.unicef.rs/

Svoje video priloge možete poslati na ovaj mail tanja.bankovic@color.rs, putem aplikacija Viber ili WhatsApp na broj: +38160 4751662, putem poruke na FB https://www.facebook.com/diplomacyandcommerce i putem Instagram DM https://www.instagram.com/diplomacyandcommerce/