Home Festivali Festival “Božićna čarolija”: Kreativne radionice za decu, dečiji horovi i Filip Acoustic...

Festival “Božićna čarolija”: Kreativne radionice za decu, dečiji horovi i Filip Acoustic na platou ispred “Promenade”

597
0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Tokom 30 festivalskih dana od 18.00h na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h sledi muzički program i nastupi poznatih novosadskih muzičara i DJ-eva.

Juče je Novosadski kulturno-obrazovni krug održao kreativne radionice za najmlađe Novosađane, koji su ovom prilikom pisali novogodišnje čestitke i oslikavali medenjake, a posetioci su bili u prilici i da učestvuju u nagradnoj igri, odnosno da osvoje vaučere sa popustima, besplatne časove i kurseve jezika, slatkiše, poklon knjige…

U večernjim satima, na “Raspevanoj jelci”, nastupili su dečiji horovi “Suncokreti” i “Šareni Vokali“, a potom je usledio i muzički program za koji je bio zadužen Filip Acoustic.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/