Home Festivali Festival “Božićna čarolija”: Održan Božićni koncert u Muzeju Vojvodine

Festival “Božićna čarolija”: Održan Božićni koncert u Muzeju Vojvodine

662
0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji se održava mesec dana, od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

U sklopu festivala organizuju se i razne prateće aktivnosti, u koje, tradicionalno, spada i Božićni koncert u Muzeju Vojvodine. 

Koncert je održan 22. decembra 2021. godine, u Muzeju Vojvodine, a Novosađanima se ovom prilikom predstavio Kamerni hor “Agape” koji je u okviru koncerta izvesti repertor sa novogodišnjim i božićnim pesmama.

Tokom 30 festivalskih dana od 18.00h na “Raspevanoj jelci” na platou ispred TC Promenada nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h sledi muzički program i nastupi poznatih novosadskih muzičara i DJ-eva.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/