Home Festivali Festival “Božićna čarolija”: Dečiji hor “Zvončići” nastupio na platou ispred “Promenade”

Festival “Božićna čarolija”: Dečiji hor “Zvončići” nastupio na platou ispred “Promenade”

887
0

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Tokom 30 festivalskih dana od 18.00h na “Raspevanoj jelci” nastupaće dečiji horovi koji pevaju božićne i novogodišnje pesme, a od 19.00h sledi muzički program i nastupi poznatih novosadskih muzičara i DJ-eva.

Juče je na “Raspevanoj jelci” nastupio dečiji hor “Zvončići”, a potom je publiku zabavio Filip Acoustic.

Ne zaboravite da nas posetite i danas, jer se u 17 časova družimo sa Deda Mrazom i slikamo sa jaganjcima u senu.

U nastavku programa slušamo hor sa “Raspevane jelke”, nastup DJ Balu i uživamo u koncertu benda Beogradski Tribute BIJELO DUGME.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete motražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/