Home Festivali “Festival ljubavi” poklanja 3×2 ulaznice za predstavu “18 mačaka i limar Herman...

“Festival ljubavi” poklanja 3×2 ulaznice za predstavu “18 mačaka i limar Herman Brum”

669
0

Nakon jednogodišnje pauze izazvane pandemijom virusa korona, “Festival ljubavi” svečano je otvoren 10. februara na platou ispred TC “Promenada” u Novom Sadu i trajaće do 10. marta. Tako je Novi Sad, pored zvanične titule Evropske prestonice kulture ponovo i “Prestonica ljubavi”.

Kao i prethodnih godina, “Festival ljubavi” tradicionalno nastavlja saradnju sa pozorištima, pa smo i ove godine pripremili ulaznice za naše posetioce.

Naime, u utorak 1. marta, sa početkom u 20.30h, na repertoaru Kamerne scene Srpskog narodnog pozorišta odigraće se predstava “18 mačaka i limar Herman Brum”.

Ovaj laki komad o smešnom i gnusnom na scenu postavlja reditelj Ivan Cerović, dramaturg je Božidar Knežević, dok u predstavi igraju Nebojša Savić, Sanja Mikitišin i Ljubiša Milišić.

Radnja predstave smeštena je u Nemačku 1999. godine. Limar Herman Brum poziva u goste filmskog snimatelja Gerharda Kesela da bi ga profesionalno angažovao. Prima ga u dvorištu svoje kuće, koje je zatvoreno sa svih strana i, uz pomoć Eve Šulc, počinje zavereničku igru.

“Festival ljubavi” za najbrže pratioce na Instagramu i Fejsbuku poklanja 3×2 karte za predstavu “18 mačaka i limar Herman Brum”, koja će se održati 1. marta u 20:30 časova u Srpskom narodnom pozorištu.

Svi dobitnici biće obavešteni o načinu preuzimanja ulaznica.