Home Konferencije FOODTALK2019: Pogledajte panel “Food Around the World”

FOODTALK2019: Pogledajte panel “Food Around the World”

952
0

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad”. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

U okviru konferencije održana je panel diskusija pod nazivom Food Around the World  – Brendiranje destinacija i država kroz gastronomiju”, čiji je moderator bio  Danijel Koletić, Apriori World, Zagreb, a na kojoj su učestvovali:  Nj.E. Kati Csaba, ambasadorka Kanade u Srbiji; Nj.E. Subrata Bhattacharjee, ambasador Indije; Nj.E. Alona Fisher-Kamm, ambasadorka Izraela u Beogradu i Nj.E. Marco Antonio Garcia Blanco, ambasador Meksika u Srbiji.

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben’s, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je panel diskusija izgledala i o čemu se na njoj govorilo pogledajte na linku ispod: