Home Konferencije FOODTALK2019: Pogledajte panel “Zvezdano nebo nad Srbijom”

FOODTALK2019: Pogledajte panel “Zvezdano nebo nad Srbijom”

1182
0

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad”. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

U okviru konferencije održana je panel diskusija pod nazivom “Zvezdano nebo nad Srbijom” čiji je moderator bio Aleksandar Đuričić, novinar i pisac, Beograd, a na kojoj su učestvovali: Filip Ćirić, Restorani Homa i Homa Bistro, Beograd; Nikola Narančić, Restorani Salon 5 i Salon 1905, Beograd; Goran Kovačević, Viceroy Kopaonik; Guillaume Iskandar, Restoran Langust i Dr Georgi Genov, direktor poslovnog udruženja HORES, Beograd.

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben’s, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je panel diskusija izgledala i o čemu se na njoj govorilo pogledajte na linku ispod: