Home Vesti Zasedanje žirija “Izbora za najlepši maturski tablo Novog Sada“

Zasedanje žirija “Izbora za najlepši maturski tablo Novog Sada“

1493
0

Tradicija maturskih tabloa, duža od jednog veka, zadržala se širom Vojvodine i svake godine u maju mesecu učenici završne godine srednjih škola i gimnazija sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih prodavnica i lokala.

To je bila inspiracija da se od ove godine u organizaciji Color Media Communication i portala nshronika.rs , a u saradnji sa OPENS-om organizuje „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Svi tabloi srednjih škola koje učestvuju u izboru se nalaze u galeriji Facebook grupe Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Podsećamo sve zainteresovane da mogu glasati za svoje favorite do 28. juna jer će se pobednici proglasiti 29. juna na svečanom otvaranju “Štrand Summer Festa” na Novosadskoj plaži “Štrand”.

U izboru za najlepši maturski tablo Novog Sada učestvuju i članovi stručnog žirija koji su se okupili u prelepom ambijentu “Lazinog Salaša” kako bi još jednom pregledali prijavljene tabloe i prodiskutovali o svojim glasovima.

Članovi žirija su Darko Vuković – dizajner, Radivoj Hadžić – fotograf, Srđan Šveljo – radio voditelj, modni urednik i dizajner, Darko Dozet – fotograf, Čarna Milenković – Muzej Vojvodine, Tijana Hen, fotograf, Bora Mirosavljević, fotograf i Nina Latinovic, koordinatorka organizacije događaja OPENS 2019. Oni su svi dali svoje ocene od 1 do 10, a prilikom proglašenja pobednika pored njihovih ocena, računaće se i lajkovi sa društvenih mreža.

Pet razreda sa najvećim ukupnim brojem bodova dobijaju vredne nagrade:
1. mesto – Jednodnevna ekskurzija u Viminacijum i Avantura park https://viminaciumadventure.com/ + ulaznice zaNovosadski Oktoberfest 18. i 19. oktobra (po dve dvodnevne propusnice za svakog učenika)
2. mesto – Jednodnevna ekskurzija u Viminacijum i Avantura park https://viminaciumadventure.com/
3. mesto – Ulaznice za „Novosadski Oktoberfest“ 18. i 19. oktobra (po dve dvodnevne propusnice za svakog učenika)
4. mesto – Ulaznice za bioskop „Arena Cineplex“ (po dve ulaznice za svakog učenika)
5. mesto – Dva pića po izboru na otvaranju „Štrand Summer Festu“ za svakog učenika.

Pozivamo sve zainteresovane da glasaju i dođu na proglašenje pobednika u subotu 29. juna u 20.00 časova na Novosadskoj plaži “Štrand”, drugi ulaz, gde će se otvoriti treći po redu “Štrand Summer Fest”.