Home Konferencije FOODTALK2019: Pogledajte predavanje “Ja pijem mleko”

FOODTALK2019: Pogledajte predavanje “Ja pijem mleko”

967
0

Sedmu godinu zaredom, kompanija “Color Media Communciations”, organizuje u Novom Sadu najveću regionalnu konferenciju posvećenu gastronomiji, vinu i pivu “Food Talk”.

Kao i predhodne godine, konferencija se održava u Hotelu “Sheraton Novi Sad”. Uz priče o hrani, pivu i vinu, degustacije i studije slučaja okupljamo najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji diktiraju trendove.

Konferenciju su otvorili: Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada i Nj.E. Tomáš Kuchta, ambasador Republike Češke u Srbiji.

U okviru konferencije održano je i predavanje pod nazivom “Ja pijem mleko”, čiji je moderator bila Olivera Stefanović Stanković, novinar i direktor PR agencije “PROGLAS” koja je zajedno sa Ivanom Zorićem, tehnologom i menadžerom za razvoj novih proizvoda kompanije “Imlek” pokušala da odgovori na neka od najčešćih pitanja, kao što su: Zašto je važno da pijemo mleko? Zašto se mame pitaju i kada je zapravo je pravi trenutak da se kod beba pređe na ishranu sa kravljim mlekom?

Konferencija je održana uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Gradske uprave za privredu i turizam, Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, a podržale su je kompanije: Imlek, Unicef Srbija, AMS Osiguranje, Uncle Ben’s, Vinarija Džervin, Udruženje Bač u srcu Bačke. 

Kako je izgledalo predavanje i o čemu se sve govorilo pogledajte na linku ispod: