Home Vesti Fruškogorski maraton: Postanite deo #LZmaraton2017 tima i uživajte u vrednim poklonima!

Fruškogorski maraton: Postanite deo #LZmaraton2017 tima i uživajte u vrednim poklonima!

1776
0

I ove godine redakcija magazina “Lepota i zdravlje” učestvovaće na Fruškogorskom maratonu, u subotu, 22. aprila. S obzirom na to da Fruškogorski maraton ove godine proslavlja 40. rođendan, očekuje se posebno velika poseta ljubitelja prirode iz čitavog regiona. Prošle godine družili smo se sa 14.000 (!) maratonaca, od čega su čak 54% bile žene! Ne propustite priliku da ove godine budete deo velike žurke u prirodi! Ove godine u organizaciji učestuje i Color Media Communications u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam i Gradskim sekretarijatom za privredu. Oni su ovaj izuzetan događaj prepoznali kao veliki potencijal i mesto na kome mogu da promovišu turističke i privredne ciljeve Grada Novog Sada i Pokrajine Vojvodine.

Priključite se L&Z timu i zajedno sa nama poboljšajte psihofizičku kondiciju. Pozivamo vas da se prepustite ovom izazovu (staza je dugačka nešto više od 22 km!) i dokažete pre svega sebi da vi to možete. Mi verujemo u sve nas!

Druženje ćemo započeti zajedničkim dolaskom na start Fruškogorskog maratona organizovanim prevozom iz Novog Sada, gde ćemo sa fitnes instruktorkom Danijelom Stojanović odraditi serijal vežbi zagrevanja. Učesnice očekuje na poklon L&Z majica, u kojoj će prošetati duž staze “Lepote i zdravlja”, na kojoj će biti obezbeđeno i besplatno osveženje – voda Rosa i Coca-Cola. Pored toga, za #LZmaraton2017 tim oslobođen je plaćanja kotizacije, tj. učešće na maratonu je besplatno, a posebna privilegija je i ta da nećete morati da čekate u redu kako biste dobili svoju planinarsku knjižicu.

Kako možete postati deo #LZmaraton2017 tima? Najvažnije je da požurite, jer je broj mesta ograničen! Sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite na mejl naše redakcije LZakcije@gmail.com i ostavite svoje podatke (ime i prezime, broj telefona). Dobitnice će mejlom biti obaveštene o tome da su izabrane i dobiće precizne informacije o vremenu i mestu okupljanja.

POKLON-AKTIVACIJA: PRONAĐITE MARKERE

Ove godine prvi put uvodimo novu akciju za koju su poklone obezbedili naši partneri. Sve što je potrebno da uradite jeste da pratite L&Z motivacione poruke duž staze “Lepote i zdravlja”. Deset poruka biće označeno specijalnim markerom – bedžom sa logotipom “Lepote i zdravlja”. Pronađite bedž i javite nam se na imejl lepotaizdravlje@color.rsda se dogovorimo oko preuzimanja poklona.

INSTAGRAM AKCIJA
Takođe, svi zainteresovani moći će da učestvuju i u instagram akciji. Označite najlepšu fotku koju napravite za instagram heštegom #LZmaraton2017. Autorka najlepše fotografije tokom naredne nedelje dobiće poruku iz redkacije Lepote i zdravlja i uputstvo o preuzimanju poklona.

Napomena za sve vas koje želite da se družite s nama, a zakasnite s prijavom: Mi se uvek vodimo geslom “što više – to bolje (i veselije)” pa vas sve pozivamo da se nađete s nama pre starta, i pridružite se našem timu tokom vežbi zagrevanja.

Inače, organizatori i ove godine, zbog velike gužve, savetuju raniji dolazak na start. Kao i svake godine, organizovan je prevoz autobusima GSP-a, a polazak je sa Železničke stanice (stajališta kod Mosta slobode i u centru Sremske Kamenice).

Sve informacije pratite na https://www.facebook.com/events/2008426569445627

Očekujemo vas!