Home Vesti Humanitarni koncert „Vatrogasci i prijatelji za Natašin korak” 8. oktobra u Petrovaradinu

Humanitarni koncert „Vatrogasci i prijatelji za Natašin korak” 8. oktobra u Petrovaradinu

288
0

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin uz pomoć prijatelja i sugrađana
organizovaće u nedelju 8. oktobra 2023. godine humanitarni rok koncert namenjen
prikupljanju sredstava za lečenje Nataše Minić.

– Nataša je naša drugarica, ćerka našeg prijatelja, takođe dobrovoljnog vatrogasca, jedna
dobra i nasmejana devojčica koja obožava životinje. Od rođenja je na raznim terapijama i
lečenjima. Sada joj predstoji još jedna u nizu operacija koja bi trebalo da je približi konačnom cilju da se samostalno kreće. Kako bi savladali još jednu prepreku koja ih deli od konačnog cilja, Natašini roditelji, i sami izuzetno humani ljudi, trebaju našu pomoć, navode organizatori, dodajući da je to bio povod da organizuju nedeljno porodično druženje, a nakon toga i humanitarni koncert na terenu FK PETROVARADIN.

U nedelju 8. oktobra će od 17.00 do 20.00 časova biti organizovano porodično druženje uz animatore, crtanje po licu i slatkiše. Najmlađi članovi našeg udruženja izvešće ovom prilikom pokaznu vatrogasnu vežbu, a posetioci će i sami imati mogućnost da se oprobaju u ulozi malih vatrogasaca. Posle druženja u 20.00 časova počinje prava rok žurka na
otvorenom. Najavljeno je učešće tri lokalna rok benda koji obećavaju dobru svirku. U 20.00 časova „Đarma i metkovi“, u 21.00 čas „Tekstura zvuka“, dok je od 22.00 sata na programu „Skeč“.

Cena ulaznice je 200 dinara, a sav prihod od prodaje ulaznica, hrane i pića namenjen je
Natašinom lečenju.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore na mejl  dvdpetrovaradin@gmail.com ili putem telefona 060/64-34-737 (Ivana).