Home Vesti Knjiga “Braća” autora Santa Versaćea osvojila beogradsku publiku

Knjiga “Braća” autora Santa Versaćea osvojila beogradsku publiku

318
0

Sinoć je u BIG FASHION šoping centru pred brojnom publikom i obožavaocima brenda Versaće održana ekskluzivna promocija knjige “Braća: Jedna italijanska porodica” autora Santa Versaćea. Izdavač srpskog izdanja je Color Media Communications, dok su inicijatori i partneri na projektu Aleksandar Đorđević i Kristina Egger ispred DeGorsi Luxury Consulting-a. Knjigu je prevela prof. dr Julijana Vučo a uredio je Žikica Milošević.

Za ovu specijalnu priliku je autor knjige, svetski poznat Santo Versaće stigao u Beograd u koji je zadnji put bio šezdesetih godina prošlog veka dok je još uvek bila deo Jugoslavije i to kako bi dao svoj lični uvid u knjigu koju je napisao prošle godine kako bi kako sam kaže “pronašao mir 25 godina nakon nesrećne smrti njegovog brata Đanija Versaćea”.

“Pred očima i u srcu zauvek će mi ostati finale revije koja je bila fenomenalna, bolja nego obično. Više Versaće nego ikad. Pozdravili smo se pre polaska. Zagrlili smo se kao i uvek. Bio je to zagrljaj duži nego obično, snažniji. Ili ga ja tako pamtim. Poslednji i nezaboravan”, napisao je Santo Versaće.

Dirljiva priča Santa Versaćea u kojoj se priseća svog života i života svoga brata Đanija, koga je tragično izgubio, a za koga je bio vezan, daće vam priliku da se, puni emocija, upustite u svet visoke mode i džet-seta, makar i na trenutak.

Foto: Goran Zlatković