Home Vesti Izložba “Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet” otvorena u Temerinu

Izložba “Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet” otvorena u Temerinu

722
0

Centar za lokalnu demokratiju uz medijsku podršku kompanije “Color Media Communications” u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja treću godinu zaredom organizuje kampanju “Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet“.

Kampanja Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet” ima za cilj podizanje svesti društvene zajednice i prevazilaženje predrasuda prema osobama sa invaliditetom, a budući da su ove godine kampanju podržale i ambasade stranih država u Beogradu, u projekat su uvršteni predlozi stranih država iz celog sveta.

Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće u šest gradova širom Srbije tokom 2022. godine, te će posetioci izložbe biti u prilici da se upoznaju sa interesantnim životnim pričama i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta.

Izložba je do sada gostovala u Šapcu, Zrenjaninu, Novom Sadu, Inđiji i Beogradu, a danas je otvorena i u opštini Temerin gde se može pogledati narednih sedam dana.