Home Travel Lakši i jeftiniji način zaštite vozila: Putujte bezbrižno uz Kasko light

Lakši i jeftiniji način zaštite vozila: Putujte bezbrižno uz Kasko light

1296
0

Ukoliko se bojite da se nešto može dogoditi vašem automobilu, onda znate da je Kasko osiguranje najbolje rešenje za vas. Međutim, šta raditi ukoliko finansijski niste u mogućnosti da svom vozilu pružite najsigurniji vid zaštite? U tom slučaju, AMS Osiguranje nudi vam proizvod Kasko light koji je idealan za sve one koji ne poseduju polisu Kasko osiguranja, a žele na put da idu potpuno bezbrižni.

Ovaj proizvod namenjen je pre svega onima koji putuju kako bi na jeftiniji način u kraćem vremenskom periodu zaštitili svoje vozilo od rizika sudara i štete koje on nosi. Ono što ističe Kasko light proizvod je da on ne opterećuje budžet, a ima značajnu ulogu u osiguranju polovnih vozila jer u potpunosti zadovoljava potrebe za osiguranjem prilikom saobraćajnih nezgoda nastalih na javnom putu sa jednim ili više motornih vozila.

Posebna prednost Kasko light osiguranja je što sami možete odrediti visinu premije osiguranja koje zaključujete na iznos od 100. 000 do 500.000 RSD, te da u toku perioda osiguranja, možete prijaviti  i više šteta, do momenta iscrpljenja osigurane sume.

Kasko light namenjen je svim motornim putničkim vozilima, a idealan je za osiguranje polovnih vozila, uz pokriće na geografskom području Evrope.

Zato ne prepuštajte stvari slučaju, jer AMS Osiguranje ima ponudu za svačiji džep. Pre nego što krenete na put, ne zaboravite da zaključite polisu Kasko light osiguranja i na odmor krenete potpuno rasterećeni.

Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!