Home Festivali Međunarodni festival duvačkih orkestara, 18. i 19. avgust, Novi Sad

Međunarodni festival duvačkih orkestara, 18. i 19. avgust, Novi Sad

387
0

Duvački orkestar 23. oktobar” i kompanija Color Media Communications, uz institucionalnu podršku Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu AP Vojvodine, organizuju Međunarodni festival duvačkih orkestara, koji će se održati 18. i 19. avgusta na više lokacija na otvorenom u Novom Sadu. Ovaj jedinstveni događaj okupiće izvanredne duvačke orkestre iz Srbije i regiona, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo uživanja u muzici.

Festival će doneti šarolik program koji će zadovoljiti ukuse ljubitelja muzike svih generacija. Parkovi i trgovi širom grada postaće pozornice na kojima će se odvijati veličanstveni nastupi duvačkih orkestara. Uz prelepe ambijente Novog Sada kao pozadinu, zvuk truba, saksofona, klarineta i drugih duvačkih instrumenata ispuniće vazduh i stvoriti magičnu atmosferu.

Međunarodni festival duvačkih orkestara u Novom Sadu je prilika za sve ljubitelje muzike da dožive izvanredan spoj talenta i strasti. Budite deo ove muzičke magije i uživajte u nezaboravnim trenucima koje vam pruža ovaj festival.

Više detalja o programu festivala možete pogledati ovde.