Home Festivali Nacionalna kuhinja Srbije i Udruženje “Folklorika” otvorili festival “Taste of Planet 2022”...

Nacionalna kuhinja Srbije i Udruženje “Folklorika” otvorili festival “Taste of Planet 2022” na platou ispred TC Promenada

215
0

Udruženje “The Best Events” uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i ove godine organizuje festival nacionalnih kuhinja „Taste of Planet“ koji je otvoren u utorak, 25, oktobra na platou ispred TC Promenada u Novom Sadu.

Festival je otvoren predstavljanjem nacionalne kuhinje Srbije uz kulturno-umetnički program Udruženja “Folklorika” iz Novog Sada.

Tokom sedam festivalskih dana, imaćemo čast ugostimo ambasadore stranih država u Beogradu, kao i predstavnike nacionalnih zajednica koji će predstaviti raznovrsne ukuse svojih nacionalnih kuhinja, kao i bogat kulturno-umetnički program.

U autentičnim drvenim kućama posetioci će imati priliku da degustiraju različite slane i slatke gurmanluke, ali i da kupe suvenire i rukotvorine karakteristične za raznovrsnu vojvođansku ponudu.

Festival traje do ponedeljka 31. oktobra 2022. godine, a više detalja o programu nalazi se na sledećem linku: http://communications.rs/tasteofplanet2022/