Home Vesti “Najlepša bašta Novog Sada”: Šarena bašta u Sremskoj Kamenici

“Najlepša bašta Novog Sada”: Šarena bašta u Sremskoj Kamenici

373
0

Dnevni list „Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju “Najlepša bašta Novog Sada”. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.

Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašta sugrađana. Po njihovom predlogu odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene baste dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa. Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Danas predstavljamo vrt sugrađanke Marte Kreste iz Sremske Kamenice. Šarenu baštu u kojoj se nalaze razne vrste cveća Marta godinama održava sa porodicom, uz mnogo ljubavi i pažnje.