Home Vesti “Najlepša bašta Novog Sada”: Cvetni raj u Kaću

“Najlepša bašta Novog Sada”: Cvetni raj u Kaću

290
0

Dnevni list „Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju “Najlepša bašta Novog Sada”. Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu. Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašta naših sugrađana.

Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa. Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Danas predstavljamo baštu koja se nalazi u Kaću, a o kojoj svakodnevno brine Sanja Arbutina. Ona se na konkurs prijavila nakon dužeg razmišljanja, na nagovor dragih ljudi. Kako kaže, prvenstveno joj je cilj da bude primer mladim ljudima kako kvalitetno mogu provesti svoje slobodno vreme u prirodi, nakon napornog radnog dana i ostalih životnih okolnosti. Pola sata posvećenosti cveću Sanji i njenoj porodici priroda uzvrati svim svojim lepotama. Nadamo se da se i vama dopada njen mali raj.

Foto galerija: