Home Vesti “Najlepša bašta Novog Sada“: Vrt koji greje srce i dušu sve do...

“Najlepša bašta Novog Sada“: Vrt koji greje srce i dušu sve do daleke Kine

714
0

Akcija “NAJLEPŠA BAŠTA NOVOG SADA“ nastavlja se i ovog proleća u Novom Sadu.

Dnevni list “Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications četvrtu godinu zaredom organizuju akciju “NAJLEPŠA BAŠTA NOVOG SADA”, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu.

Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.

Ovom prilikom predstavljamo vam vrt koji održava Ljiljana Žiža a koji se nalazi u Beočinu. Ljiljanu je na konkurs prijavila njena ćerka koja živi u Kini a koja uživa u slikama majčinog vrta koje joj ona redovno šalje.

Bašta je najlepši kutak svakog doma i zato vas pozivamo da pokažete vašu baštu na koju ste tako ponosni, a da pri tome osvojite vredne nagrade (seme, sadnice, saksije i druge vredne nagrade).

Svi sugrađani koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti sve do 15. juna 2022. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com. Takođe, na konkursu mogu da učestvuju i bašte koje su bile u konkurenciji 2019. i 2020.

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.