Home Festivali “Novosadski Oktoberfest” poklanja vam pivo, krigle i majice!

“Novosadski Oktoberfest” poklanja vam pivo, krigle i majice!

1070
0

“Novosadski Oktoberfest”, nakon četiri uspešna izdanja u Master hali Novosadskog sajma – ove godine održava se u skladu sa epidemiološkim prilikama.

Na platou ispred SPENS-a ljubitelji piva, pereca, kobasica i bavarske muzike će od 18. do 24. oktobra imati prilike da uživaju u svojim omiljenim specijalitetima dok će u petak i subotu 23. i 24. oktobra – svi verni fanovi “Novosadskog Oktoberfesta” koji na Youtube kanalu Color Media Communications budu pratili live-stream program od 19.00 do 00.00 – biti u prilici da čuju pozdravne govore Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, Tomasa Šiba, ambasadora Nemačke u Srbiji, predstavnika Grada Minhena, predsednika Nemačko-srpske privredne komore (AHK) Udoa Ajhlingera (Siemens Serbia), Petera Mrakovića direktora Muzeja Podunavskih Nemaca u Somboru, Rudolfa Vajsa, predsednika Nemačkog narodnog saveza, Slobodana Cvetkovića, generalnog direktora Novosadskog sajma i članove benda “Orthodox Celts” koji je jedini nastupao sve četiri godine na ovom festivalu, kao i predstavnika tri pivare koje su pokrovitelji ovogodišnjeg događaja (Apatinska pivara, Heineken Srbija i Carlsberg Srbija).

Nakon pozdravnih govora gledaoci će biti u prilici da uživaju u najboljim koncertima sa “Novosadskog Oktoberfesta” predhodne četiri godine kao i da dobiju vredne poklone.

Naime, prvih 100 fanova koji nam u petak ili subotu pošalju svoj broj telefona, mail-adresu i fotografiju sa omiljenim pivom (mora da bude jedan od brendova pokrovitelja festivala a to su “Apatinska pivara”, “Heineken Srbija” i “Carlsberg Srbija”) – dobijaju na poklon – 12-pack piva (pakovanje od 12 limenki), 2 “Oktoberfest” majice i 2 “Oktoberfest” krigle.

– Facebook – https://www.facebook.com/ns.oktoberfest
– Instagram – https://www.instagram.com/novosadski_oktoberfest/
– Twitter – https://twitter.com/ns_oktoberfest
– LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/novosadski-oktoberfest-32a5081b9/

Takođe, potrebno je i da na jednoj od ovih mreža (možete i na više njih ako imate profile) postavite istu tu fotografiju uz #NovosadskiOktoberfest i # sa imenom piva koje želite da vam poklonimo (#Jelenpivo #Erdinger ili #Zaječarsko)

Pažljivo pratite live-stream 23. i 24. oktobra, od 19.00 do 00.00, jer će se u toku prenosa pojaviti jedna reč vezana za “Oktoberfest” i vaš je zadatak da nam zajedno sa podacima (mobilni telefon i e-mail adresa) i fotografijom sa omiljenom pivom – pošaljete i tajanstvenu reč. Ukoliko budete među 100 najbržih te večeri u toku sutrašnjeg dana do 10.00 h dobićete informacije o terminu kada možete da dođete da podignete svoje poklone.