Home Festivali “Novosadski Oktoberfest” – Pratite Live Stream danas i sutra i osvojite pivo,...

“Novosadski Oktoberfest” – Pratite Live Stream danas i sutra i osvojite pivo, krigle i majice!

1493
0

“Novosadski Oktoberfest”, nakon četiri uspešna izdanja u Master hali Novosadskog sajma – ove godine održava se u skladu sa epidemiološkim prilikama.

Na platou ispred SPENS-a ljubitelji piva, pereca, kobasica i bavarske muzike će od 18. do 24. oktobra imati prilike da uživaju u svojim omiljenim specijalitetima dok će u petak i subotu 23. i 24. oktobra – svi verni fanovi “Novosadskog Oktoberfesta” koji na Youtube kanalu Color Media Communications budu pratili live-stream program od 19.00 do 00.00 – biti u prilici da čuju pozdravne govore Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, Tomasa Šiba, ambasadora Nemačke u Srbiji, predstavnika Grada Minhena, predsednika Nemačko-srpske privredne komore (AHK) Udoa Ajhlingera (Siemens Serbia), Petera Mrakovića direktora Muzeja Podunavskih Nemaca u Somboru, Rudolfa Vajsa, predsednika Nemačkog narodnog saveza, Slobodana Cvetkovića, generalnog direktora Novosadskog sajma i članove benda “Orthodox Celts” koji je jedini nastupao sve četiri godine na ovom festivalu, kao i predstavnika tri pivare koje su pokrovitelji ovogodišnjeg događaja (Apatinska pivara, Heineken Srbija i Carlsberg Srbija).

Nakon pozdravnih govora gledaoci će biti u prilici da uživaju u najboljim koncertima sa “Novosadskog Oktoberfesta” predhodne četiri godine kao i da dobiju vredne poklone.

Ostalo je jos malo vremena do početka strima. Večeras od 19 h pažljivo pratite strim najboljih koncerata prethodnih godina na sledećem LINKU OVDE. 

U jednom trenutku tokom prenosa pojaviće se zagonetna reč. Prvih 100 pratilaca koji na zvaničnoj Facebook stranici “Novosadski Oktoberfest”  i Instagram nalogu novosadski_oktoberfest u INBOX pošalju U JEDNOJ PORUCI sledeće:

  • tajanstvenu reč
  • ime i prezime
  • kontakt telefon
  • mail adresu
  • fotografiju sa omiljenim pivom (mora da bude jedan od brendova pokrovitelja festivala a to su “Apatinska pivara“, “Heineken Srbija” i “Carlsberg Srbija“)
  • i informaciju gde su postavili sliku sa pivom i tagovima #NovosadskiOktoberfest i # sa imenom piva koje želite da vam poklonimo (#Jelenpivo #Erdinger ili #Zaječarsko)

dobijaju na poklon – 12-pack piva (pakovanje od 12 limenki), 2 “Oktoberfest” majice i 2 “Oktoberfest” krigle.

Do 11h sledećeg dana dobiće obaveštenje u kom će terminu tog dana na platou SPENS-a moći da preuzmu ovogodišnje nagrade.

Strim možete pratiti i u subotu uveče, kada važe istra pravila nagradne igre na LINKU OVDE.