Home Festivali Održan prvi FAMILY FEST – Porodično druženje za sve generacije u Kameničkom...

Održan prvi FAMILY FEST – Porodično druženje za sve generacije u Kameničkom parku

651
0

Udruženje građana “Family Fest” u saradnji sa kompaninjom “Color Media Communications” organizovalo je manifestaciju pod nazivom “FAMILY FEST – Porodično druženje za sve generacije”, koja je održana tokom proteklog vikenda, 18. i 19. septembra, u Kameničkom parku u Sremskoj Kamenici.

Program manifestacije pružio je mogućnost za kvalitetan boravak u prirodi kroz širok spektar aktivacija za sve generacije. Posetioci su bili u prilici da uživaju u bogatom programu, takmičarskim igrama za decu, kvizovima za parove, vođenim turama, aktivacijama za kućne ljubimce i mnogim drugim sportsko – rekreativnim aktivnostima za celu porodicu.

Najmlađi posetiociu upoznali su se, zahvaljujući volonterskoj ekološko-humanitarnoj akciji  “Čepom do osmeha” sa značajem reciklaže i očuvanjem životne sredine. Njihove kante za razvrstavanje otpada, bile su postavljene u parku tokom prethodnog vikenda, kako bi omogućili posetiocima da otpad pravilno odlože, a postavljen je bio i njihov specijalan reciklažni bicikl koji su mališani mogli da isprobaju.

Obezbeđen je bio i sjajan gastronomski asortiman, slatkiši za decu i razna druga iznenađenja.

Više informacija na sledećem linku: http://communications.rs/familyfest/