Home Festivali Otvaranje „Božićne čarolije”, petak, 1. decembar, 18.00 časova

Otvaranje „Božićne čarolije”, petak, 1. decembar, 18.00 časova

406
0

Udruženje „The Best Events” uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i ove godine organizuju zimski festival „Božićna čarolija”, koji će se održati od 1.12.2023. do 10.1.2024. na platou ispred TC Promenada.

Svojim raznovrsnim programom festival će upotpuniti prazničnu atmosferu u kojoj podjednako uživaju naši sugrađani kao i svi drugi posetioci festivala.

Tokom četrdeset dana na festivalskoj bini će od 18.00 č nastupati dečiji i horovi odraslih, koji će pevati božićne i novogodišnje pesme a od 19.00 č slede nastupi novosadskih muzičkih izvođača.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije koje će tokom trajanja festivala biti organizovane na različitim lokacijama u gradu. U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Ove godine u sklopu festivala biće i posebna zabavna celina „Winter Wonderland” gde će naši najmlađi moći da pronađu celodnevnu zabavu.

Manifestacija se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam  kompanije Coca-Cola.

Ovogodišnju Božićnu čaroliju” će u petak, 1. decembra u 18.00 č, otvoriti dečiji hor „Zvončići” iz Novog Sada nakon čijeg nastupa će uslediti akustični koncert Filipa Jakovljevića.