Home Festivali Otvaranje prvog “Štrand Summer Festa” 8. juna!

Otvaranje prvog “Štrand Summer Festa” 8. juna!

2674
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, održaće se prvi Štrand Summer Fest, u organizaciji kompanija Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad.

Svečano otvaranje Štrand Summer Festa biće održano 8. juna od 19:30, od 20h očekuje nas Fashion Show by Serbia Fashion Week i u 21:30 nastup Azrael Tribute Benda.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i besplatan koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest