Home Vesti Otvoren mini sajam “Dani Nemačke” u UŠĆE shopping centru

Otvoren mini sajam “Dani Nemačke” u UŠĆE shopping centru

1738
0

Mini sajam pod nazivom „Dani Nemačke“ otvoren je u petak 17. 11. u UŠĆE shopping centru. Dvodnevnu manifestaciju već treću godinu organizuju Color Media Communications i Nord Communications u saradnji sa Ambasadom Savezne Republike Nemačke, Nemačko-srpskom privrednom komorom Turističkom organizacijom Nemačke i Goethe institutom u Beogradu.

Manifestaciju su posetiti i počasni gosti: zamenik ambasadora Nemačke Aleksander Jung, Bernd Šnajder, zamenik direktora Goethe instituta u Beogradu, Tijana Đuričić, Regionalni menadžer Turističke organizacije Nemačke, zamenica direktora Nemačko-srpske privredne komore, Doris Danilović , generalni direktor kompanije Miele Zoran Đurić i Milena Kovačević marketing menadžer kompanije Autokomerc koji su se povodom otvaranja ovog mini sajma i obratili prisutnima.

Šarm božićnih vašara širom nemačkih trgova, šetnja po zavejanim romantičnim dvorcima i obilasci najnovijih postavki muzeja samo su neki od zimskih razloga zašto je #GermanySimpyInspiring! Turistička organizacija Nemačke i Lufthasa ove godine na Danima Nemačke predstavljaju samo ono najlepše – jubileje i svetkovine koje će obradovati sve posetioce Dana Nemačke u šoping centru Ušće. Nagradni kviz, čokoladne praline, zanimljivi materijali, atraktivni filmovi i uzbudljiv koncert Šumanove i Betovenove muzike Stenvej umetnice Aise Iđiri i benda Panonkrajner upotpunli su ovu predprazničnu vikend atmosferu na najtopliji način.

Mnogobrojni posetioci UŠĆE Shopping Centra u petak i subotu će uživati u promociji nemačke kulture, jezika i turističke ponude Nemačke a u okviru ove manifestacije svoju ponudu predstaviće Turistička organizacija Nemačke, Lufthansa, Goethe institut, Dr. Oetker, Miele, Volkswagen, Autokomerc, Weltex i Wilkinson sword .

Svi posetioci ovog tržnog centra koji je omiljeno mesto za šoping i nezaboravne trenutke koje nudi sve najbolje na jednom mestu, biće u prilici da se tokom dva dana upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom Nemačke a planirana je i animacija za najmlađe posetioce kao što je face painting i razne aktivacije za porodice za koje su zaduženi Dr. Oetker koji je već preko 125 godina sinonim za uživanje u ukusnim poslasticama, nemački brend Miele koji je u mnogim zemljama najpoželjniji brend bele tehnike a u Nemačkoj, na domaćem tržištu, Miele je čak izglasan kao “najbolji brend ikada”, a tu je i novi fantastični Volkswagen Polo kao i promocija Wilkinson Sword.

Radno vreme mini sajma dani Nemačke je od 10-22h.

Današnji program:

Subota 18.11.2017.

Promocija nemačkih brendova od 10-22h

12 – 14 i od 16 – 18h Dr. Oetker – gost Miloš Maksimović promocija nove Dr. Oetker Facebook aplikacije “Slatka poruka”

12:00 – 14:00 h – face painting

16:00-19:00 h – animacije za decu