Home Travel Pobednica konkursa “Najlepša bašta Novog Sada” na nagradnom putovanju u Vrnjačkoj Banji

Pobednica konkursa “Najlepša bašta Novog Sada” na nagradnom putovanju u Vrnjačkoj Banji

1189
0

Na ovogodišnjem održanom izboru za “Najlepšu baštu Novog Sada” u akciji kompanije Color Media Communications, dnevnog lista “Dnevnik” i “Novosadske televizije”, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu, pobedila je Jelica Kraljevački, čija se bašta nalazi na Slanoj bari u Novom Sadu, a koja je kao glavnu nagradu ovog konkursa osvojila produženi vikend u Vrnjačkoj Banji u hotelu Fontana, za dve osobe.

– Prvi put učestvujem na ovakvom takmičenju, nagovorili su me mama, prijatelji i komšiluk – uz osmeh iznenađenja rekla je Jelica prilikom proglašenja pobednika i preuzimanja nagrade u prelepom vrtu Francuskog instituta u Novom Sadu. – Obožavam baštu, tamo nalazim neki mir, to mi je raj za dušu. U tom ambijentu volim da sedim s prijateljima i porodicom. Mnogo vremena ulažem u baštu, ali nije mi teško, uvek nađem vreme da je uredim i negujem, to me opušta. Moram da priznam da su i bašte ostalih takmičara izuzetno lepe. Iskrena da budem, nisam se nadala pobedi, mada mi je mama rekla da je moja bašta najlepša. Suprug mi je najveća podrška, jednako se trudi.

Na konkurs “Najlepša bašta Novog Sada”, koji je ove godine organizovan po drugi put, prijavilo se 39 ljubitelja cveća i prirode, te su svi i dobili simbolične nagrade, dok nam se pobednica Jelica ovih dana javila sa svog nagradnog putovanja uz pozdrave i foto razglednicu, a ako možemo suditi, na osnovu fotografija koje nam je poslala, Jelica i njen suprug zaista uživaju u prelepom ambijentu hotela Fontana, kao i u prirodi i znamenitostima Vrnjačke Banje.

Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Kategorisan je sa četiri zvezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama svojih posetilaca. Nalazi se odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali i glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor.

Podsećamo, prošlogodišnja pobednica bila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, koja je osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotelu “Grand hotela Adriatic”.

Sponzor ovogodišnje akcije je AMS osiguranje.