Home Festivali Proglašeni pobednici za najlepšu devojku, momka i par Štranda ovogodišnjeg Štrand Summer...

Proglašeni pobednici za najlepšu devojku, momka i par Štranda ovogodišnjeg Štrand Summer Festa

1453
0

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 28. avgusta, održan je, sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji je po četvrti put dočekivao Novosađane i posetioce Novog Sada.

Festival namenjen svima, organizovan je pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP “Gradsko zelenilo” koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG “Mali ljudi velika odgovornost”.

Sunčanu subotu za nama na Štrandu obeležile su zaboravljene dečije igre, muzičke stolice, nakon čega su se svi učesnici rashladili sladoledom po izboru.

Nakon dečijih igara usledilo je proglašenje pobednika izbora za Najlepšu devojku, momka i par Štranda. Titulu “Najlepši par Štranda” ove sezone poneli su Miona Knežević i Nikola Radovanović, dok je “Najlepša devojka Štranda” na osnovu glasova publike i stručnog žirija Ksenija Janović, a “Najlepši momak Štranda” Bogdan Budimir. Tokom prethodna dva meseca, pratioci zvaničnih Facebook i Instagram stranica festivala, mogli su da glasaju za svoje favorite lajkovanjem njihovih fotografija. Pobednici su izabrani na osnovu lajkova i glasova stručnog žirija koji su činili: Mladen Milivojević Baron, modni kreator; Darko Dozet, fotograf; Mladen Sekulić, fotograf i Tanja Banjanin, pop pevačica. Pobednici u sve tri kategorije preuzeli su poklon vaučere – sedam dana na Kopaoniku za dve osobe.

Nakon proglašenja pobednika, poslednju subotu ovogodišnjeg festivala obeležila je i Zumba sa Mimom, čime je i zatvoren ovogodišnji Štrand Summer Fest.

Sve do juče, posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu, mogli su da, na prostoru ispod Mosta slobode, uživaju u različitim programima i aktivacijama koje uključuju sportski i dečiji program, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovali smo filmsko veče kako bi posetioci, uz kokice i dobar film, upotpunili svoje letnje dane.

Organizatori Štrand Summer Festa pridržavali su se svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa koronavirusom, ali je bilo od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.