Home Konferencije Konferencija “Vojvodina u 2022.” u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine

Konferencija “Vojvodina u 2022.” u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine

961
0

Kompanija “Color Media Communications” i magazin ”The Economist“, nakon velikog uspeha konferencije “Svet u 2022.“, tradicionalno organizuju i konferenciju “Vojvodina u 2022”, pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade.

Konferencija se održava danas, 3. februara 2022. u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine, sa početkom u 9.30h. Svi zainteresovani konferenciju mogu da prate i putem YouTube kanala Color Media Communications. 

Učesnici će kroz pet panela razmeniti iskustva i ideje od značaja za razvoj Vojvodine u narednoj godini, a neke od tema o kojima će se govoriti svakako su i zaštita životne sredine, urbanizacija Pokrajine, pokretanje privrednog razvoja ruralnih područja i rodna ravnopravnost.

Kao i prethodnih godina, okupićemo čelne ljude Pokrajinske vlade, ambasadore, ekonomiste i vodeće privrednike iz Vojvodine.

Kompletan program možete pogledati na sajtu: http://communications.rs/vojvodinau2022/

Partneri konferencije su: Pokrajinska vlada, Skupština Autonomne Pokrajine Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, kompanija “Dijamant”.