Home Travel Prijavite se za besplatnu turu “Novosadski dani slavnih pisaca” 29. juna

Prijavite se za besplatnu turu “Novosadski dani slavnih pisaca” 29. juna

1680
0

Color Media Communications i turistička agencija „Putokaz 021“ u 2019. godini organizuju šest besplatnih tematskih turističkih tura kroz Novi Sad za Novosađane, goste, turiste i sve one koji žele da nauče nešto više o Srpskoj Atini i tajnama koje ona krije.

Turističke ture, u trajanju od 60 do 90 minuta, vodiće turistički vodić Srđan Bošković.

Treća po redu tura biće organizovana u subotu, 29. juna sa početkom u 19 časova (skup kod spomenika Svetozaru Miletiuću) sa temom “Novosadski dani slavnih pisaca”.

Slušamo zanimljive priče i anegdote o poznatim novosadskim piscima i pesnicima koji su, neki duže, neki kraće, živeli i stvarali u Novom Sadu i u njemu ostavili dubok trag.

Ova tura specijalno je osmišljena za sve one koje zanimaju životi i stvaralaštva Jovana Jovanovića Zmaja, Laze Kostića, Koste Trifkovića, Anice Savić Rebac, Georgija Magaraševića, Milovana Vidakovića i mnogih drugih.

Tematske turističke ture su besplatne i ograničene su na grupu od 30 zainteresovanih posetilaca, a prijava na njih je veoma jednostavna. Dovoljno je da budete brzi i svoje ime i prezime, kao i kontakt telefon, pošaljete na ivana.tomic.bpm@gmail.com.

Informacije o ostalim turama i načinima da se na njih prijavite možete pronaći OVDE.