Home Vesti Proglašenje pobednika najlepšeg maturskog tabloa generacije 2022/23

Proglašenje pobednika najlepšeg maturskog tabloa generacije 2022/23

304
0
Već petu godinu zaredom, kompanija Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada.
Tradicija maturskih tabloa duža od jednog veka zadržala se širom Vojvodine sve do danas. Svake godine u maju, učenici završnih razreda srednjih škola i gimnazija, sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih kafića, prodavnica i restorana.
Tokom prošlog meseca, kompanija “Color Media Communications” i portal nshronika.rs birali su i nagradiće najlepše maturske tabloe, a sve pristigle fotografije iz novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije objavljene su u Fejsbuk grupi IZBOR ZA NAJLEPŠI MATURSKI TABLO NOVOG SADA.
O pobedničkom tablou će, pored broja lajkova na Fejsbuku, odlučivati i žiri sastavljen od grafičkih dizajnera, fotografa, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Jedinstvene maturske uspomene predstavićemo i čitaocima na portalu nshronika.
Proglašenje pobednika najlepšeg maturskog tabloa generacije 2022/23 održaće se u nedelju, 9. jula u 19.00 č u Muzeju Vojvodine.
Učenici tabloa sa najvećim ukupnim brojem lajkova, kao i pobednici po glasovima žirija dobijaju po dve dvodnevne karte za ovogodišnji Novosadski Oktoberfest.