Home Festivali “Red Hot Chili Peppers Tribute”, GIFT i Atomsko sklonište zatvorili Novosadski Oktoberfest...

“Red Hot Chili Peppers Tribute”, GIFT i Atomsko sklonište zatvorili Novosadski Oktoberfest 2021.

599
0

Šesti po redu “Novosadski Oktoberfest” u petak su, uz simbolično otvaranje festivalskog bureta, svečano otvorili dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam; Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu i Doris Danilović, zamenica direktora AHK Srbija koji su natočili prve krigle piva iz bureta.

Ovogodišnji “Novosadski Oktoberfest” održan je 24. i 25. septembra na krovu tržnog centra „Promenada“, u organizaciji kompanije Color Media Communications, a uz podršku Grada Novog Sada.

“Novosadski Oktoberfest je za veoma kratko vreme uspeo da zauzme važno mesto u kalendaru manifestacija Novog Sada. Prenoseći duh Nemačke u Novi Sad, sa bogatim programom, velikim brojem posetilaca i izlagača, Oktoberfest je obogatio turističku ponudu Novog Sada. Nažalost, Korona je učinila da praktično sve stane i prošle godine nismo imali ovaj događaj u svom redovnom izdanju. Drago mi je što smo u prilici da danas otvorimo šesti po redu Oktoberfest i da svi zajedno pokažemo da uz poštovanje svih epidemioloških mera ovakvi događaji mogu da se održavaju. Siguran sam da će u novom ambijentu i uz veoma kvalitetan program svi posetioci uživati ova dva dana”, rekao je Milorad Radojević prilikom otvaranja manifestacije.

Novosađani i njihovi gosti mogli su proteklog vikenda da uživaju u više desetina marki piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Prve večeri Festivala na krovu tržnog centra „Promenada“ nastupili su Blaža i kljunovi, bendovi „Bjelo Dugme Tribute“ i „Ortodox Celts“, dok su drugo veče nastupili „Red Hot Chili Peppers Tribute“, „GIFT“ i Atomsko sklonište koji su svojom svirkom zatvorili ovogodišnji festival.

Pored sjajnog muzičkog programa posetioci su bili u prilici i da se oprobaju u takmičarskim igrama i osvoje vredne nagrade.