Home Festivali The Frajle i izbor za Miss Štranda na zatvaranju “Štrand Summer Festa”...

The Frajle i izbor za Miss Štranda na zatvaranju “Štrand Summer Festa” 20. avgusta!

250
0

The Frajle i Štrand Summer Fest poklanjaju i ove godine Novosađanima koncert ispod Mosta slobode.

Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata ove sezone, ponovo u Novom Sadu i svojim nastupom će zatvoriti ovogodišnji Štrand Summer Fest.

Prošlogodišnji nastup The Frajli okupio je veliki broj ljubitelja Štranda ispod Mosta slobode, zbog toga se posebno radujemo još jednom sjajnom koncertu.

Naše drage Novosađanke slušaćemo u ponedeljak, 20. avgusta od 20h ispod Mosta slobode. Ulaz je besplatan.

Pre nastupa The Frajli, Štrand Summer Fest i kompanija Miss Srbija, izabraće Miss Štranda 2018. kao i najlepšeg momka i najlepši par Štranda.

Izbor traje od 21.juna do 15. avgusta! 10 fotografija sa najvećim ukupnim brojem lajkova na FB Štrand Summer Fest i Instagramu @strandsummerfest ulazi u finale nakon čega će na manifestaciji poslednjeg dana fesitvala – žiri kompanije “Miss Srbija” izabrati najlepše u sve tri kategorije.

Najlepša devojka ulazi u finale izbora za Miss Srbije 2018. i odlazi sa ostalim finalistkinjama na pripreme u Grčku. Najlepši momak i najlepši par dobijaju 7 dana na Kopaoniku za dva osobe.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here