Home Festivali Tradicionalna jela 30 svetskih zemalja pripremana u Miele kuhinji

Tradicionalna jela 30 svetskih zemalja pripremana u Miele kuhinji

1555
0

Kompanija Miele partner je prvog festivala nacionalnih kuhinja na kome su svoje tradicionalne specijalitete i kulturu predstavile ambasade 30 različitih država. Festival je počeo 27. aprila i trajaće do subote 27. maja. Poslednjeg dana Novosađani i gosti festivala će imati priliku da uživaju u tradicionalnim receptima nemačke kuhinje.

Miele - Food Planet 02

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata, ovogodišnji je pokrovitelj manifestacije „Food Planet“, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, 30 dana bili su u službi profesionalnih kuvara koji su pripremali specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Kompanija Miele na festivalu je predstavila kuhinjske uređaje najnovijeg datuma na kojima se, sa lakoćom, mogu pripremati svi specijaliteti kuhinja širom sveta i to na zdrav i efikasan način.

Miele - Food Planet 03

Moderne kuhinje uz Miele postaju pravi raj za ljubitelje kuvanja, a uređaji ovog nemačkog brenda njegovim korisnicima pružaju mogućnost da usavrše svoje omiljene recepte ili pak dobiju inspiraciju za neke nove kulinarske poduhvate u kuhinji koja inspiriše i odiše elegancijom.

Jedan od uređaja koji su kuvari koristili za „live cooking“ na Trgu slobode u Novom Sadu bila je kombinovana rerna u kojoj se može kuvati na paru, a na ovaj način se gubi mnogo manje vitamina i sam ukus hrane je znatno jači i lepši. Pored toga prikazane su i mogućnosti Miele aspiratora koji uvlače sve mirise koje oslobađa kuvanje specijaliteta iz različitih krajeva sveta, ali i moderni frižideri i vinski frižider, koji je privukao posebno interesovanje vojvođanskih vinara i gostiju iz krajeva lepih vina.

Miele - Food Planet 04

O kompaniji MIELE:

Miele je vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata uključujući aparate za kuvanje, pečenje kao i one za kuvanje na pari, rashladne uređaje, aparate za kafu, mašine za pranje posuđa i veša i proizvoda za negu podova. Ovaj asortiman je uvećan za mašine za pranje sudova i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu kao i za sredstva za dezinfekciju i sterilizaciju koja se primenjuju u medicinske i laboratorijske svrhe (Miele Professional).

Kompanija Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 prozvodnih pogona u Nemačkoj, kao i po jedan u Austriji, Češkoj, Kini i Rumuniji. Već četvrtu generaciju nalazi se u porodičnom vlasništvu i zapošljava radnu snagu od oko 18.370 zaposlenih, od kojih 10.350 u Nemačkoj.

Kroz sopstveni lanac prodajnih mesta i kroz distributersku mrežu u gotovo 100 zemalja, brend je rasprostranjen širom sveta. Promet 2015/2016 godine iznosio je 3,71 milijardi eura od čega se 70% prometa odnosi na prodaju van Nemačke.

Sedište kompanije se nalazi u Gütersloh/Westphalia, u Nemačkoj.