Home Vesti Tribina “Žene žive i na selu” sutra u selu Kobilje

Tribina “Žene žive i na selu” sutra u selu Kobilje

778
0

Treća tribina u 2020. godini u okviru kampanje “Žene žive i na selu” biće održana u utorak, 29. septembra, u selu Kobilje, opštini Malo Crniće sa početkom u 13 sati.

U panel diskusiji će učestvovati:

Silvija Jović, predsednica UŽ “Gergine”
Biljana Antonijević, zamenica predsednice UŽ “Gergine”
Mirjana Samardjić, članica UŽ “Gergine”
Silvija Stević, članica UŽ “Gergine”
Verica Jović, članica UŽ “Gergine”
Dikica Jenić, članica UŽ “Gergine”
Blažica Mihajlović, članica UŽ “Gergine”
Marija Jovanović, članica UŽ “Gergine”
Lalica Vasić, članica UŽ “Gergine”
Dragica Dragomirović, članica UŽ “Gergine”
Ljubinka Stokić, članica UŽ “Gergine”

Kampanja “Žene žive i na selu“, čiji je cilj osnaživanje žena u ruralnim predelima, pokrenuta je simbolično 8. marta 2019. godine statusnom konferencijom održanom u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

Ova kampanja sprovodi se pod pokroviteljstvom Predsednice Narodne skupštine Republike Srbije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Kancelarije za ljudska i manjinska prava.

Tokom 2019. godine održali smo 12 tribina “Žene žive i na selu”.

Kampanju “Žene žive i na selu” organizuju kompanija Color Media Communications, Udruženje građana HBO Color Media Events i Centar za lokalnu demokratiju, pod pokroviteljstvom Narodne skupštine Republike Srbije, Ministarstva za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Kancelarije za ljudska i manjinska prava kao deo programa „Sprovođenje antidiskriminacionih politika u Republici Srbiji za 2020. godinu“ i uz podršku POŠTE Srbije.