Home Travel Uštedite vreme i novac uz AMS Osiguranje: Zaključite online polisu Putnog osiguranja...

Uštedite vreme i novac uz AMS Osiguranje: Zaključite online polisu Putnog osiguranja i ostvarite 30% popusta!

1262
0

Znamo koliko pripreme za odlazak na put iziskuju vremena i zato smo mislili na vas i omogućili vam da od sada zaključite polisu Putnog osiguranja iz svoje kuće!

Osigurajte se online na sajtu AMS Osiguranja, uštedite vreme, ali i novac! Jer samo u promotivnom periodu, nudimo vam čak 30% popusta ukoliko se odlučite da se osigurate na ovaj način.

Činjenica je da vam mnogi nepredviđeni događaji mogu upropastiti odmor i zato je dobro da mislite na vreme. Sa polisom Putnog osiguranja sigurni ste da ćemo troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi preuzeti na sebe. Samo pregled u inostranstvu može vas koštati preko 50 evra, dok premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz popust od 30%, iznosi svega 735 dinara! Ovo predstavlja pravu pogodnost svima onima koji na odmor idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period.

Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo i brigu prepustite AMS Osiguranju. Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno osiguranje i na odmor krenete potpuno bezbrižni. Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!